Talouskonsultointi

Olemme asiakkaillemme keskusteleva kumppani yrityksen talouteen liittyvissä asioissa. Yrityksen toimintaa ohjatessa on tärkeää nähdä lukujen taakse ja osata tehdä niiden pohjalta oikeat ratkaisut. Olemme tukemassa yrityksiä niiden elinkaaren eri vaiheissa, yrityksen toiminnan käynnistämis- ja kasvuvaiheessa, yrityksen omistajanvaihdoksissa sekä liiketoiminnan päättämisratkaisuissa.

Lisäksi tarjoamme asiantuntemusta yrityksesi rahoitustarpeiden ratkaisemiseen. Rahoituksen saaminen on usein avainasemassa yrityksen toiminnan kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä. Laadimme rahoitushakemukset ja tarvittavat laskelmat rahoittajia varten, tarvittaessa voimme olla tukenasi rahoitusneuvotteluissa.

Vuokratalouspäällikkö-palvelu

Tarjoamme vuokratalouspäällikkö- palvelua yritysten erilaisiin tarpeisiin. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan, voimme olla mukana sovitussa projektissa tai säännöllisesti yritysjohdon kuukausipalavereissa. Autamme yritystäsi esimerkiksi tietyn projektin läpiviemisessä, tuotteiden/ palveluiden kannattavuusseurannassa, budjetoinnissa ja ennusteiden laadinnassa.

Palvelu soveltuu kaiken kokoisille yrityksille. Palvelun laajuus on muutettavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Vuokratalouspäällikkö-palvelun avulla voit säästää kustannuksissa, kun maksat vain tehdyistä tunneista.

Yrittäjän aloituspaketti

Tarjoamme aloittaville yritykselle neuvontaa yhtiön perustamiseen liittyvissä asioissa, esimerkiksi

  • yhtiömuodon valintaan liittyvät kysymykset
  • perustamisasiakirjat
  • liiketoimintasuunnitelmat, investointi- ja kannattavuuslaskelmat
  • starttirahan ja muiden avustusten haku
  • rahoitusratkaisut (pankit, Finnvera, yritysrahoitukseen keskittyneet toimijat, vakuutusyhtiöt)

Yrittäjän jatkopaketti

Tarjoamme yrityksille neuvontaa

  • kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden parantamiseen liittyvissä kysymyksissä
  • yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä, voimme olla neuvottelu tukena  rahoittajien kanssa käytävissä neuvotteluissa

Yrittäjän lopetuspaketti

  • yrityksen omistajan vaihdokseen liittyvät kysymykset
  • liiketoiminnan päättäminen

Ota yhteyttä ja kysy lisää Maija Salo, Puh. 044 294 2432.

Voit myös lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön.